Girolamié a pole szombaton, középmezőnyben a magyarok

Nestor Girolami az utolsó pillanatban futott gyorskörével megszerezte a pole pozíciót a szombati versenyre a WTCR hungaroringi fordulóján."Gratulálok az egész csapatnak," mondta Girolami, aki az első szabadedzést már tegnap megnyerte, és a ma délelőtti második szabadedzésen szintén gyors volt. "Nagyszerű munkát végeztek eddig egész hétvégén. Megvolt a sebességem, hogy a pole-ért harcolhassak, csak egy körömet érvénytelenítették pályaelhagyás miatt, de az utolsó próbálkozásom fantasztikusra sikeredett."

"Ez most nem volt elég," mondta Muller, aki az időmérő első felében végig vezetett. "Gyors voltam, de nem tudtam javítani."

A harmadik helyen Esteban Guerrieri zárt, aki ezzel megerősítette az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport fölényét a mezőnnyel szemben. Az argentinnak két gyorskörét is elvették pályaelhagyás miatt - mint még számos versenyzőnek az indulók közül. "A mérnököm kissé ideges volt, mert rengetegszer elmondta nekem, hogy tartsam tiszteletben a pálya határait, de ez sosem könnyű amikor az ember néhány tizedért harcol."

Aurélien Panis az előkelő negyedik helyet szerezte meg a Comtoyou DHL Cuprával, mellyel 0,087 másodpercet vert az ötödik helyezett Yann Ehlacherre.

Az első tízbe még Thed Björk (Cyan Lynk & Co), Johan Kristofferson (SLR Volkswagen), Jean-Karl Vernay (Leopard Audi), Augusto Farfus (BRC Hyundai) és Frederic Vervisch (Comtoyou Audi) fért be.
Michelisz Norbi második legjobb hyundaios versenyzőként csak a tizenharmadik, míg Tassi Attila harmadik hondásként a tizennyolcadik helyre kvalifikálta magát a mai futamra.

Tenke Tamás sajnos még mindig kilóg a mezőnyből a maga 4,481 másodperces hátrányával az elsőhöz képest.

Az első verseny 15:15-kor rajtol, és várhatóan 12 körös lesz.

Végeredmény:


Összefoglaló:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.