Michelisz Norbi kihívásokkal teli futamokra számít

 A Túraautó Világkupa címvédő Michelisz Norbert szerint az új cél számára már csak az erős pontszerzés lehet, a Hyundaiok számára borzalmas időmérőt követően.

Michelisz Norbert (hun), BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse, Hyundai i30 N TCR, portrait during the 2020 FIA WTCR Race of Belgium, 1st round of the 2020 FIA World Touring Car Cup, on the Circuit Zolder, from September 11 to 13, 2020 in Zolder, Belgium - P
Norbi volt az egyetlen Hyundai pilóta, aki a Q1-ből továbbjutott, de utána az ereje már csak a 12. helyre futotta, így mindkét futamot ebből a pozícióből kezdheti meg.

A Márkatársai, Nicky Catsburg, Gabriele Tarquini és Luca Engstler mindannyian elhullottak az időmérő első szakaszában, és csak a 14. 15. és a 17. helyeket tudták megszerezni.

"Nem a legjobb nap számunkra," mondta Norbi közvetlenül az edzés után. "Az időmérő meglehetősen elkeserítő volt. Az első tízen kívül végeztünk, ami azt is jelenti, hogy nem értem el a célom, melyet a szezon első időmérőjére kitűztem magamnak. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk így. Mindkét futamot a 12. helyről kell majd megkezdenem, szóval többnyire a középmezőnyben leszek, ami azt jelenti, hogy kihívásokkal teli futamok várhatóak. Mindazonáltal, így is van lehetőség a pontszerzésre. Tavaly láttuk, hogy a szezon végén minden pont számít, így a legjobbamat szeretném majd nyújtani, és okosan próbálok versenyezni holnap."

A Hyundai egész hétvégén küszködött a tempó megtalálásával, és Norbi ideje a Q2-ben már több, mint 1 másodperccel maradt el az elsőtől.

Forrás:Touringcartimes

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.